Bo

Fasiten på det gode liv

Fasiten på det gode liv er det bare du som har.
Se filmen om livet i Larvik og se om vår fasit ligner på din.

Så du filmen?
Vi håper du likte den.
Målet med den er å vise noen av Larviks kvaliteter som bokommune.

Vi har selvsagt ikke fasiten på hva som gjør et sted attraktivt. Det er det du som har.

Men vi mener at vi i Larvik er så tett på så mange av de gode tingene i livet, at vi ønsker å fortelle flere og bedre historier om det.
Sanne historier. Her på larvik.no.

Vi skal fortelle deg om soldagene – at det er flere av de her enn de fleste steder i landet.
Om Stavern, kåret til Norges beste sommerby – 4 år på rad!
Om strendene i Larvik. Visste du at Larvik har to bystrender?

Vi skal fortelle om Larviks sentrale beliggenhet – du når 6 byer, et stort arbeidsmarked og 300.000 mennesker innen en halvtimes reise.
Om skolene, barnehagene, naturen og fritidstilbudene.
Vi skal fortelle om jobbmulighetene, næringslivet og gründerne.

Og om huset med eplehage, stakittgjerde og rom til alle barna – til samme prisen som en to-roms på Carl Berner.

Om Bob Dylan, Sting, Elton John og Neil Young som har stått på scenen i Larvik de fire siste sommerne.  Ja, for det er Larvik som er festivalbyen i Vestfold.

Dette og mye mer.
Vi skal fortelle om vekst og utvikling i Larvik – rett og slett.

2500 BEVIS: Larvik kommune lanserte ‪#‎bestoflarvik‬ på Instagram i oktober 2014. Nå - 1,5 år senere har over 2500 bilder blitt tagget. 2500 bevis på at vi bor i paradis. Her er et bittelite utdrag fra bevismaterialet.

Et levende nettmagasin
Larvik.no skal være et levende nettmagasin med inspirerende innhold om hvordan det er å bo, arbeide og leve i Larvik kommune.

Vi ønsker å snakke til og med utflytta Larvikinger, men også andre som vurderer Larvik som bosted.

Larvik er i stor utvikling, men vi må bli flinkere til å fortelle om det, og vi har som mål at det som skjer i Larvik må bli mer synlig på nett. For vi vet det er på nettet det skjer – det er her vi må engasjere og inspirere.

Hovedmålet med larvik.no er å bidra til økt befolkningsvekst i Larvik: Larvik.no skal gjennom inspirerende innhold, lokal stolthet og digitalt engasjement løfte Larvik kommunes attraksjonskraft som bo- og arbeidssted.

Alt innholdet som publiseres på larvik.no, vil også formidles gjennom facebooksiden «Vekst i Larvik» og Larvik kommunes Facebookside.  Lik og del sakene! Engasjement i sosiale medier er faktisk en forutsetning for at vi skal nå ut til målgruppene våre.

Tilbakemeldinger og innspill til saker mottas med takk til prosjektleder Nils Fredrik Lysebo på nils.fredrik.lysebo@larvik.kommune.no